Over Raycasso

Over Raycasso

Uitzicht op een oplossing

Als ondernemer zit u er uiteraard niet op te wachten dat uw factureren niet betaald worden. Maar de tijd die u er aan kwijt bent is net zo erg.

Wij benaderen de klant streng, maar wel met uitzicht op een oplossing. Ook nemen we alles uit uw handen. U dient bij ons een dossier in, en wij innen het bedrag. Zo simpel kan het zijn. De extra kosten zijn voor de rekening van de debiteur.

Nieuwe tijd, nieuwe aanpak

Een nieuwe tijd vergt een nieuwe aanpak. Wij zorgen ervoor dat de debiteur een uitweg ziet. Want ziet hij dit niet dan is de kans tot betalen zeer klein. Wil je meer weten over onze unieke aanpak? Klik hier en boek een gesprek.

Onze kernwaarden

Altijd bereikbaar

Zit u met vragen of heeft u meer informatie nodig? Wij van Raycasso zijn altijd bereikbaar. U kunt ons bereiken via mail, telefoon maar ook via ons contactformulier op de contactpagina. Zo kunnen wij u altijd te woord staan.

Samenwerking

Doordat wij altijd bereikbaar zijn, kunnen we altijd goed samenwerken met klanten. We maken afspraken en bespreken deze regelmatig tussen het project door. Dit doen we zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Doelgericht

Als we een project hebben dan geven we altijd de volle 100% om ons doel te halen. We proberen de klant het best en zo snel mogelijk te helpen. We zetten man en macht in om het aangewezen doel te halen, dit lukt ook omdat we mensen hebben die weten wat ze doen!

Vijf redenen waarom klanten kiezen voor Raycasso

   90% score in gemiddeld minder dan 40 dagen
   Lage tarieven
   Innovatieve methodes en een intensieve benadering
   U kunt het Herincasso starten waar het elders niet succesvol werd
   Wij staan garant voor maatschappelijk verantwoorde incasso

Vijf voordelen van minnelijke incasso in het algemeen:

   Lage kosten voor opdrachtgevers
   Hoge kans van slagen in een minnelijk traject
   Betere cashflow en lagere afschrijvingen op debiteuren
   Behoud van klantrelatie
   Vroegtijdige signalering van problematische schulden

    Cart