Incassoburo Ridderkerk

Er is niets frustrerender als achter uw verdiende geld aan te moeten gaan. Daarom is het verstandig om hiervoor een incassoburo in te schakelen in Ridderkerk . Een overschrijding van de vervaldatum van de factuur kan natuurlijk niet, dan moet er actie ondernomen worden. Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw klant niet meteen verliest? Raycasso heeft een vriendelijke benadering naar uw klant tijdens het incassotraject, waardoor u uw klant niet meer verliest!

Onze werkwijze

Voordat u een incassoburo in Ridderkerk inschakelt, moet u eerst uw klant schriftelijk op de hoogte stellen. Het attenderen van uw klant op een achterstallige betaling kan een lastig en langdurig proces worden. Raycasso onderneemt direct actie wanneer u uw achterstallige factuur bij ons indient. Bij uw debiteur brengen wij incassokosten in rekening. Wij zullen de debiteur zowel per post als per e-mail benaderen, daarnaast proberen wij meerdere malen telefonisch contact op te nemen. Wij zullen doorgaan tot er is betaald of een andere oplossing is gevonden. Hierbij kan u denken aan een betalingsregeling. Incassoburo Raycasso zal u gedurende de betalingsregeling van dienst blijven in Ridderkerk . Wij houden in de gaten of er betaald wordt tot dit helemaal afgehandeld is. Zodra de debiteur betaald heeft zullen we de zaak binnen enkele dagen met u afsluiten.

Het is ook van belang dat u niet te lang wacht met actie ondernemen. Uw debiteur kan bijvoorbeeld failliet raken of in de schuldsanering terecht komen. Stel dat uw debiteur de achterstallige factuur echt niet betaald? Dan gaat het dossier van uw debiteur de gerechtelijke fase in.

Contact

Bent u geĆÆnteresseerd in een samenwerking of onze dienstverlening op het gebied van achterstallige abonnementsgelden, achterstallige factuur achterstallige contributie of wilt u als potentiĆ«le opdrachtgever een afspraak maken met een van onze medewerkers? Wij zijn een betrouwbaar incassoburo dat u graag verder helpt in Ridderkerk . Wij zorgen ervoor dat de debiteur een uitweg ziet. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via +31 (010) 840 12 11.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.

  Gerechtelijke traject

  Minnelijke incassotraject

  Herincasso

   Cart