Incassobureau Alblasserdam

Als ondernemer zit u er uiteraard niet op te wachten dat uw factureren niet betaald worden. Maar de tijd die u eraan kwijt bent is net zo erg. Daarom is het verstandig om een incassobureau in Alblasserdam in te schakelen. Wij nemen deze zorgen uit uw handen. Wij richten ons op het incasseren van achterstallige betalingen als u geen mogelijkheid meer ziet om het verschuldigde bedrag zelf bij uw klant te innen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij benaderen de klant streng, maar wel met uitzicht op een oplossing. Ook nemen we alles uit uw handen. U dient bij ons een dossier in en wij innen het bedrag. Zo simpel kan het zijn bij een incassobureau in Alblasserdam . De extra kosten zijn voor de rekening van de debiteur. Wij weten hoe we uw debiteur snel en op een nette manier alsnog moeten laten betalen.

Waarom een incassobureau in Alblasserdam inschakelen?

U kunt een incassobureau in Alblasserdam inschakelen zodra uw debiteur te laat is met betalen, denk hierbij aan dat de factuurvervaldatum is verstreken. Wij raden aan niet te lang te wachten met het uit handen geven van uw achterstallige factuur. Na het meerdere malen herinneren aan de klant om te betalen, wordt het tijd om ons in te schakelen. Hoe eerder en sneller dit gebeurt, hoe beter voor u en uiteindelijk ook voor de debiteur. Openstaande vorderingen kunnen immers verjaren, dan bent u uw verdiende geld kwijt. De wettelijke verjaringstermijn voor een achterstallige betaling bedraagt vijf jaar. Hoe eerder u de procedure start, groter de kans dat u zult slagen. Wij incasseren uw vordering deskundig en snel, al jaren zijn wij een betrouwbaar adres voor onze opdrachtgevers.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of onze dienstverlening op het gebied van achterstallige abonnementsgelden, achterstallige factuur achterstallige contributie of wilt u als potentiële opdrachtgever een afspraak maken met een van onze medewerkers? Wij zijn een betrouwbaar incassobureau dat u graag verder helpt in Alblasserdam . Wij zorgen ervoor dat de debiteur een uitweg ziet. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via +31 (010) 840 12 11.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.

  Gerechtelijke traject

  Minnelijke incassotraject

  Herincasso

   Cart