Incassobedrijf Alblasserdam

Een incassobedrijf int in opdracht van de schuldeiser bij de debiteur in Alblasserdam . Wanneer dit gebeurt wordt het minnelijke traject gestart. Onze ervaren medewerkers richten ons op het incasseren van achterstallige betalingen als u zelf geen mogelijkheid meer ziet om dit zelf bij uw klant te innen. Wij incasseren uw vordering deskundig en snel, al jaren zijn wij een betrouwbaar adres voor onze opdrachtgevers.

Hoe gaan wij te werk?

Wij zullen de debiteur op een gepaste manier benaderen. U zult zelf eerst schriftelijk uw debiteur op de hoogte moeten stellen. Hierin moet vermeld worden dat u een incassobedrijf in Alblasserdam gaat inschakelen als er niet betaald wordt. Daarnaast moet er vermeld worden de incassokosten voor de rekening van de debiteur zijn. Vervolgens zullen wij telefonisch, per mail en per post contact op gaan nemen. Wij zijn hiermee een verlengstuk van uw debiteurenbeheer. Wij ontzorgen u van klanten met achterstallige betalingen. Een incassobedrijf in Alblasserdam is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor betalingsachterstanden. Door middel van onze expertise, kennis en vasthoudendheid zorgen wij ervoor dat uw achterstallige factuur betaald wordt.

Waarom een incassobedrijf in Alblasserdam inschakelen?

Wij zijn gespecialiseerd in minnelijke incasso. Dit houdt in dat wij het openstaande bedrag bij uw klant vorderen. Doordat uw klant door een derde partij benaderd wordt, ontstaat er een schrikreactie. Zo geeft u een duidelijke boodschap af dat de betalingstermijn allang verstreken is. Wanneer u te lang wacht met actie ondernemen kan uw debiteur in de schuldsanering terecht komen of failliet raken. Er is ook een kans dat uw debiteur echt niet betaald, dan gaat het dossier van uw debiteur de gerechtelijke fase in.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of onze dienstverlening op het gebied van achterstallige abonnementskosten, achterstallige factuur achterstallige contributie of wilt u als potentiële opdrachtgever een afspraak maken met een van onze medewerkers? Wij zijn een betrouwbaar incassobedrijf dat u graag verder helpt in Alblasserdam . Wij zorgen ervoor dat de debiteur een uitweg ziet. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via +31 (010) 840 12 11.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.
  Lees hier onze privacyvoorwaarden en algemene voorwaarden.

  Gerechtelijke traject

  Minnelijke incassotraject

  Herincasso

   Cart