Herincasso

Herincasso

Herincasso

Bij Raycasso is het ook mogelijk een Cold cases (her-incasso) incassotraject te starten. Raycasso heeft zich gespecialiseerd in vorderingen die reeds eerder behandeld zijn elders, maar geen resultaat hebben opgeleverd. Wij noemen onze incassodienst daarom Cold cases (her-incasso).

Of het nu gaat om een openstaande factuur met of zonder vonnis, u kunt deze altijd aan ons aanbieden. Onze specialisten zullen deze met een vernieuwende frisse kijk en maximale inspanning alsnog proberen voor u geïncasseerd te krijgen. Dit gebeurt op basis van een verhouding waar u zich altijd prettig bij zult voelen. U kunt hier uw voordeel mee doen. Door de herincasso dienstverlening van Raycasso krijgt u alsnog openstaande posten betaald. Dit levert u extra inkomsten op, over een portefeuille die eerder als oninbaar was afgeschreven in uw administratie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bij Raycasso staan wij u graag te woord. Dit kan via de email, telefoon maar ook ons contactformulier. Zit u nog met vragen of heeft u meer informatie nodig? Schroom dan niet om onze contactpagina te bezoeken.

    Cart